四年级英语阅读训练及答案

时间:2024-09-24 22:02:48 英语阅读 我要投稿

四年级英语阅读训练及答案

  做阅读理解训练,首先对原文材料迅速浏览,掌握全文的主旨大意。下面是小编整理的四年级英语阅读训练,希望能帮到大家!

四年级英语阅读训练及答案

  四年级英语阅读训练:James Is Ill

  James is a primary school(小学) student.He’s in Grade(年级) Three now.He has a round face and wears glasses.He likes playing football and swimming.But today he doesn’t go to school.He’s ill.He’s in bed.He had a bad cold.He must stay in bed for a week.

  根据短文选择正确的答案

  ( )1.James is a _____ student.

  A.primary school B.middle school C.senior school

  ( )2.Jame is in Grade _____.

  A.Too B.Three C.Two

  ( )3.Jame likes _____.

  A.basketball B.football C.table tennis

  ( )4.James is in bed because _____.

  A.he is tired B.he is ill C.he is sleepy

  ( )5.James must stay in bed for _____.

  A.a day B.a week C.two weeks

  参考答案: 1.A 2.B 3.B 4.B 5.B

  四年级英语阅读训练: Class One,Grade Four

  It is Tuesday today.Boys and girls are all at school。They usually come to school by bus.

  Their teacher is at school.too.The teacher’s name is Gu Yan.She is young.She usually comes to school on foot.

  Look at the classroom of Class One,Grade Four.In this room,you can see a boy and a girl.The boy is eleven.His name is Jack.The girl is Emma.She is twelve.John is Jack’s friend.He is an American boy.

  根据短文内容判断正误

  ( )1.Boys and girls are all at home today.

  ( )2.The boys and girls go to school by bus.

  ( )3.Miss Gu is not old.

  ( )4.Miss Gu usually goes to school by bike.

  参考答案: 1.F 2.T 3.T 4.F

  四年级英语阅读训练:See a Doctor

  Mother: Good morning,Doctor!

  Doctor: Good morning, Mrs Brown. What’s wrong with your son,John?

  Mother: He looks ill.

  Doctor: Hello,John.How do you feel now?

  John: I don’t feel well, Doctor.

  Doctor: Open your mouth,John.Show me your tongue.Say“Ah”.

  John: Ah…

  Doctor: John has a bad cold, Mrs Brown.

  Mother: Can he go to school?

  Doctor: No. He must be in bed and take some medicine.

  Mother: Thank you ,Doctor.

  根据短文选择正确答案

  ( )1.The doctor comes to see John _____.

  A.in the morning B.in the afternoon C.at night

  ( )2.John is _____ .

  A.a doctor B.the doctor’s son C.Mrs Brown’s son

  ( )3.What’s wrong with John? He is _____ .

  A.feeling ill B.ill C.very good

  ( )4.Can John go to school? _____ .

  A.Yes,he can. B.No,he can’t. C.I don’t know.

  ( )5.The doctor asks John open his mouth to see his _____ .

  A.stomach B.tongue C.teeth

  参考答案: 1.A 2.C 3.B 4.B 5.B

【四年级英语阅读训练及答案】相关文章:

英语阅读训练答案03-22

高考英语阅读训练及答案03-17

初二英语阅读训练答案05-29

高考英语阅读理解训练答案03-09

高考英语阅读训练试题及答案10-23

高一英语阅读训练及答案03-22

中考英语阅读理解训练及答案06-18

高考英语阅读理解训练题及答案03-10

中考英语阅读理解训练及答案:the bar03-18