英语二试题及答案

考试是一种严格的知识水平鉴定方法。通过考试可以检查学生的学习能力和其它能力。考试就是让一群拥有不同教育资源的人在一定的时间内完成一份相同的答卷。然而考试的意义并不局限于此,考试也可以是对于一个目标对一个人进行全方位的考核。因此这样的考试其实就是让社会中来自不同社会地位的人拥有改变自己的机会。通过书面或口头提问等方式,对人的知识才能进行考察测验。

2017年公共英语二级短文阅读试题及答案

标签:公共英语 时间:2018-03-28
【yjbys.com - 公共英语】

  公共英语英语二考试时间分上下半年,共2次。下面是小编整理的公共英语二级阅读试题,欢迎阅读!

2017年公共英语二级阅读练习试题

  第21题单选修改

  阅读下列短文,回答{TSE}题目.

  Most people have had a dog or wanted one as their companion at some time in their lives.If you are thinking of buying a dog,however,you should first decide what sort of companion you need and whether the dog is likely to be happy in your house.Specialists’(专家)advice is useful to help you choose the most suitable kind of dog.But in part the decision depends on common sense.

  Different dogs were developed to perform specific tasks.So,if you want a dog to protect you or your house,for example,you should choose the one that has the right size and characteristics.

2017公共英语二级考试试题及答案解析

标签:公共英语 时间:2018-03-26
【yjbys.com - 公共英语】

  2017年上半年公共英语考试已经于3月18、19日顺利开考,下面是小编整理的公共英语二级试题,希望能帮到大家!

  短文理解

  阅读下列短文,从每题所给的[A]、[B]、[C]和[D]四个选项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。

  Text l

  Almost every family buys at least one copy of a newspaper every day. Some people subscribe(订阅) to as many as two or three newspapers. But why do people read newspapers?

  Five hundred years ago, news of important happenings--battles lost and won, kings or rulers overthrown (****) or killed--took months and even years to travel from one country to another. The news passed by word of mouth and was never accurate. Today we can read in our newspapers of important events that occur in far away countries on the same day they happen.

初二英语阅读理解试题带答案

标签:英语阅读 时间:2018-01-26
【yjbys.com - 英语阅读】

  现在阅读理解题的题型变化不大,大家只要掌握好方法,阅读理解题不是很难。为了帮助大家,小编分享了一些初二英语阅读理解试题,希望能对大家有所帮助!

  阅读理解【1】

  根据短文内容,判断正误,正确的写T,不正确的写F。

  Mr. and Mrs. Brown lived in a small town near London with their child. Sometimes Mr. Brown came back home from work very late, when his wife and the child were asleep, and then he opened the front door of this house with his key(钥匙)and came in very quiet.

  But one night when he was coming home very late, he lost(丢)his key, so when he reached his house, he rang the bell. Nothing happened. He rang it again. Again nothing happened.

  Nobody moved inside the house. Mr. Brown knocked at(敲)the bedroom window, he spoke to his wife, he shouted, but she didn’t wake up. At last he stopped and thought for a moment. Then he began to speak like a small child. \! Mother! ”he said. \! I want to go to the toilet! ”He spoke quite quietly but at once(立刻)Mrs. Brown woke up. Then he spoke to her, and she opened the door for him.

高二英语阅读理解试题及答案

标签:英语阅读 时间:2018-01-21
【yjbys.com - 英语阅读】

  高二英语考试中,阅读理解的占比很高,所以大家一定要重视。下面是小编整理的高二英语阅读理解,希望能帮到大家!

  高二英语阅读理解试题及答案【1】

  A 1987 survey was given to 5,000 high school seniors. ____1____ Students in Boston were questioned. One-third of them could not name six New England states. Students in Baltimore were questioned. Half could not shade in the United States on a map. Here is what another survey showed. Students did not know history. Most did not know the dates of the American Civil War. Many did not know World War II leaders.

  Someone asked this question. ____2____ Their answer: Social studies was not important. They said it was the least important of their studies.

2010年商务英语模拟试题及答案二

标签:商务英语 时间:2017-12-22
【yjbys.com - 商务英语】

PART ONE

  Questions 1-7

  . Read these sentences and the following business index.

  . Which advisor each sentence (1-7) describe?

  . For each sentence mark one letter (A, B,C,D or E) on your Answer Sheet.

  Example

  The company invests a large sum of money in high technology.

  Answer: E

  1. It is engaged in the expansion of a telecommunications line.

  2. No other steel industries have such a high rating.

  3. The company is the chief holder of a British company’s shares.

  4. As much as forty million U. S. dollars are invested in Taiwan.

  5. It has business transactions with an American company.

2010年下半年商务英语初级模拟试题及答案二

标签:商务英语 时间:2017-12-19
【yjbys.com - 商务英语】

 2010年下半年商务英语初级模拟试题及答案

  PART ONE

  Questions 1-7

  . Read these sentences and the following business index.

  . Which advisor each sentence (1-7) describe?

  . For each sentence mark one letter (A, B,C,D or E) on your Answer Sheet.

  Example

  The company invests a large sum of money in high technology.

  Answer: E

  1. It is engaged in the expansion of a telecommunications line.

  2. No other steel industries have such a high rating.

  3. The company is the chief holder of a British company’s shares.

  4. As much as forty million U. S. dollars are invested in Taiwan.

  5. It has business transactions with an American company.

高二英语阅读理解经典试题(附答案)

标签:英语阅读 时间:2017-11-23
【yjbys.com - 英语阅读】

  关于高二英语阅读理解,高二英语阅读理解是英语学习中非常重要的一个部分,这部分学习德尔好坏往往关系到高考英语考试的成与败,所以大家要经常练习这部分。为帮助大家做好练习,小编为大家提供高二英语阅读理解篇一,供大家参考。

  I was in a strange city I didn’t know at all, and what’s more, I could not speak a word of the language. On my second day I got on the first bus that passed, rode on it for several stops, then got off and walked on. The first two hours passed pleasantly enough, then I decided to turn back to my hotel for lunch. After walking about for some time, I decided I had better ask the way. The trouble was that the only word I knew of the language was the name of the street in which I lived, and even that I pronounced badly. I stopped to ask a newspaper-seller. He handed me a paper. I shook my head and repeated the name of the street and he put the paper into my hands. I had to give him some money and went on my way. The next person.I asked was a policeman. He listened to me carefully, nodded and gently took me by the arm. There was a strange look in his eyes as he pointed left and right and left again. I nodded politely and began walking in the direction he pointed.?

商务英语BEC二级模拟试题四答案

标签:商务英语 时间:2017-08-06
【yjbys.com - 商务英语】

  一. 阅读部分

  PART ONE

  1. A 2. D 3. D 4. B 5. C 6. B 7. C

  PART TWO

  8. C 9. H 10. F 11. A 12. G

  PART THREE

  13. E 14. G 15. B 16. C 17. D 18. G 19. A 20. C

  PART FOUR

  21. D 22. A 23.B 24. D 25. C 26.C 27.C 28. D 29.B

  30. B 31. D 32.C 33. B 34. B 35.A

  PART FIVE

  Section A

  36. but是多余,应删掉.

  37. 没有多余的词.

  38. 后面的.as是多余,应删掉.

  39. 没有多余的词.

  40. to是多余,应删掉.

  Section B

  41. qualify应改为quality

  42. answer应改为answering

  43. paying应改为pay

  44. immediate应改为immediately

  45.hear 应改为hearing

  二.写作部分

  PART ONE

  Question 46 .

  (Sample for reference)

  Dear Mr. Simon,

  A customer complained that he had received 100 green colored bicycles instead of 50 green and 50 blue color bicycles ,which had been shipped on 11th May. Could you please send me the immediate invoice under contract No. TXI 2- 1 in duplicate?

2017年公共英语二级全镇模拟试题(附答案)

标签:公共英语 时间:2017-07-31
【yjbys.com - 公共英语】

  第一节 单项填空

  1.He is ______ a writer.

  A. failure as B. a failure as C. the failure for D. a failure with

  2.– can you come on Monday or Tuesday?– I'm afraid ______ day is possible.

  A. either B. neither C. any D. some

  3.Dr. Black comes from either Oxford or Cambridge. I can't remember ______.

  A. where B. there C. which D. what

  4.In the centuries _____, Egypt became one of the most advanced civilizations on earth.

  A. followed B. tat was followed C. which was following D. which followed

  5.To enter his house is like ______ a small museum.

  A. to enter B. entering C. entered D. enter

  6.The local government cut down their costs ______ 30 percent.

2017年公共英语二级仿真试题及答案

标签:公共英语 时间:2017-07-31
【yjbys.com - 公共英语】

  第一节:单项选择

  从A、B、C、D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑.

  1. -----Nancy is not coming tonight.

  ----- But she _____!

  A. promises   B. promised   C. will promise   D. had promised

  2. We've made some achievements, but there is still a long way _____.

  A. going    B. to go     C. gone     D. to be gone

  3. Dr. Bethune began to work the _____ he arrived at the front.

  A. moment   B. place    C. way    D. reason

  4. ----- This pen isn't yours, is it?

  ----- _____.

  A. Yes, it's not mine     B. No, yours is bigger

  C. No, it's my friend's     D. Yes, mine's a red one

  5. ----- Thanks for the_____ you did me to move away the stone.