Resolutions (决心)are likely to fail. But this January 1，we set out to make lasting changes in our lives. We set up the 30Up Happiness Challenge at the start of the year with one goal in mind: To become more Joyful in 30 days. And it totally paid off.
For the past month，we' ve given our readers simple，daily challenges in hopes that these tiny changes will create a more joyful disposition (性情).Each tip was supported by research which shows that the specific actions improve happiness levels. The tasks ranged from trying adult coloring and practicing gratitude to telling a joke and participating in laughter yoga.
As we discovered，science is no joke. We felt lighter by the end of the month and are storming into February equipped with the right attitude to take on the rest of the year in a more joyful manner.
Did we mess up? Of course. Everyone has days when they' re angered and the last thing they want to do is practice positivity or have a dance party. The key is to march on despite your bad mood， because there' s joy on the other side.
It’s not too late to start your joyful journey. You can find each day’ s challenge on our calendar. Feel free to start whenever you’ d like. If you enjoy following our progress，we encourage you to sign up for next month' s challenge. Every day，our editors will send you fun and inspiring goals to help you look and feel your best. You can choose next month' s daily challenge by signing up for our daily newspaper.
29. What should you do if you are annoyed according to the text?
A. Read newspapers.
B. Devote yourself to science.
C. Move forward continuously.
D. Challenge yourself frequently.
30. Who is probably the author of the text?
A. A parent who has depressed children.
B. An editor working in a newspaper office.
C. A teacher interested in cheering students up.
D. A psychologist who likes doing scientific research.
31. What does the writer mean to do by writing the last paragraph?
A. To introduce a challenge project.
B. To advise keeping a positive mood.
C. To encourage people to make lasting resolutions.
D. To persuade people to sign up for next month' s challenge.
(语篇导读】这是一篇记叙文。作者一月份的时候发 起了 30Up Happines Challenge挑战项目并获得了巨大成功。二月份打算继续开展挑战项目，鼓励读者踊跃参加。
29. C【解析】事实细节题。根据第四段The key is to march on despite your bad mood 可知，尽管情绪恶劣， 也要继续前进，所以当你恼怒的时候你需要做的是继续前进。
30. B【解析】推理判断题。根据最后一段our editors will send you fun and inspiring goals to help you look and feel your best. You can choose next month' s daily challenge by signing up for our daily newspaper.可知文章的作者可能是一家报社的编辑。
31. D【解析】写作意图题。根据最后一段可知作者 是鼓励读者踊跃报名参加二月份的每日挑战项目。
Most Americans eat too much salt，but the U. S. Food and Drug Administration ( FDA) recognizes that cajoling people to eat healthily will not have much influence. So，the FDA has set targets for restaurants and food makers to shake some of the salt out of diets.
For years，doctors and public health experts have tried their best to make people aware of the need to reduce their salt intake and reduce the risk of high blood pressure leading to heart attacks， strokes and other health problems. The advice fell on deaf ears as people continued dining on processed foods like bacon，cold cuts and potato chips.
The government is asking restaurants and food makers to voluntarily reduce the salt content in their products with targets for short-term (two years) and longer-term ( over the next 10 years) changes. The FDA estimates that its new “ voluntary salt reduction targets” to shake the salt out of American diets could save about half-a-million lives. It could also reduce health care costs by about $100 billion over a decade.
The government targets are not a flat percentage across the board; they vary by food type. For example，Asian sauces (调味汁)，which are high in salt，have one of the highest target drops，with Hoisin and other similar sauce makers being asked to cut salt by 67 percent. Makers of cream-based sauces like alfredo (白酱意面)are asked to cut salt levels by 54 percent.
This is not a U. S. only problem. The World Health Organization ( WHO) also recommended a similar target as part of a global effort to shake people out of their salt-filled diets. Reportedly，there are 75 countries working to reduce their citizens’ salt intake. Many countries， such as Australia， New Zealand，the United Kingdom，Ireland and Canada，have also made noticeable progress in reducing salt in some products.
32. What does the underlined word “cajoling” in Paragraph 1 probably mean?
A . Forcing. B. Warning. C. Ordering. D . Persuading.
33. Which of the following foods is requested to cut salt sharply?
A . Asian sauces. B. Alfredo. C. Hoisin. D . Bacon.
34. What can we infer from the last paragraph?
A. WHO has taken effective measures to reduce salt intake.
B. The problem of much salt intake has spread to the whole world.
C. Many countries have made great progress in reducing salt in products.
D. Only Asian countries haven' t realized the health risks of much salt intake.
35. What’s the text mainly about?
A. The risks of taking too much salt.
B. FDA targets to remove some salt out of diets.
C. Doctors worry about American people’ s health.
D. The standards for salt content in different diets.
32. D【解析】猜测词义题。美国食品和药物管理局 (FDA)意识到劝说人们吃健康的食品这一做法似乎影响不大。
33. A【解析】细节理解题。根据第四段For example， Asian sauces，which are high in salt， have one of the highest target drops 可知答案。
34. C【解析】推理判断题。根据最后一段最后一句 Many countries，such as Australia，New Zealand，the United Kingdom，Ireland and Canada， have also made noticeable progress in reducing salt in some products.可知答案。
35. B【解析】主旨大意题。第一段中的So，the FDA has set targets for restaurants and food makers to shake some of the salt out of diets.是本文的中心句，故答案 为B。
Harry Sinclair Lewis was an American novelist，short-story writer，and playwright. Born on February 7，1885，Sinclair Lewis began reading books at a young age. He had two brothers，Fred and Claude. 36 Lewis’ s mother，Emma Kermott Lewis，died in 1891. The following year，his father married Isabel Warner，whose company young Lewis apparently enjoyed. Throughout his lonely boyhood ，the unhandsome Lewis had trouble gaining friends.
In late 1902 Lewis left home for a year at Oberlin Academy to qualify for acceptance by Yale University. 37 Lewis' s earliest published creative work — romantic poetry and short plays — appeared in the Yale Courant and the Yale Literary Magazine，of which he became an editor. 38
While working for newspapers and publishing houses，he wrote many popular stories that were purchased by a variety of magazines. 39 Babbitt was considered Lewis’ s another greatest novel. In 1930，he became the first writer from the United States to receive the Nobel Prize in Literature.
His works are known for their insightful and critical views of American capitalism and materialism between the wars. 40 He has been honored by the U. S. Postal Service with a postage stamp in the Great Americans series.
A. He entered Yale in 1903.
B. Lewis’ s first published book was Hike and the Aeroplane.
C. His most famous book Main Street was published in 1920.
D. His father had difficulty relating to his sensitive third son.
E. After graduation Lewis moved from job to job to make ends meet.
F. Upon moving to Washington，D. C.，Lewis devoted himself to writing.
G. He is also respected for his strong characterizations of modern working women.
答案 36 ~40 DAECG