职称英语考试真题及答案理工类C阅读判断

时间:2024-10-09 09:58:16 美云 职称英语 我要投稿
  • 相关推荐

2024年职称英语考试真题及答案理工类C阅读判断

  在平平淡淡的日常中,我们都可能会接触到试题,借助试题可以更好地考核参考者的知识才能。什么类型的试题才能有效帮助到我们呢?下面是小编收集整理的2024年职称英语考试真题及答案理工类C阅读判断,希望对大家有所帮助。

2024年职称英语考试真题及答案理工类C阅读判断

  真题

  ADHD Linked to Air Pollutants

  Children have an increased risk of attention problems, seen as early as gradeschool, if their moms inhaled (吸入) a certain type of air pollution when they were pregnant. Thats the finding of a new study. Released when things arent burned completely, this pollution is known as polycyclic aromatic hydrocarbons, or PAHs. The biggest sources of these PAHs: the burning of fossil fuels, wood and trash.

  Frederica Perera works at Columbia Universitys Mailman School of Public Health in New York City. Her research shows exposure to things in the environment affects childrens health. In a new study, she and her team studied the exposure to air pollution of 233 nonsmoking pregnant women in New York City. Because burning tobacco can spew (排放) PAHs into the air and lungs, Pereras team focused on nonsmokers. The researchers wanted to probe (探查) other sources of PAHs, ones that would have been hard for an individual to avoid.

  阅读以下陈述,判断其是否正确(Right)、错误(Wrong)或文中未提及(Not mentioned)。

  Children whose mothers smoked during pregnancy are more likely to have attention problems.

  PAHs are produced when things are burned completely.

  Frederica Pereras research focuses on the effects of environmental factors on childrens health.

  The study involved 233 pregnant women who were all smokers.

  The researchers wanted to find sources of PAHs that are easy to avoid.

  答案及解析

  Wrong

  解析:文中提到“In a new study, she and her team studied the exposure to air pollution of 233 nonsmoking pregnant women in New York City. Because burning tobacco can spew (排放) PAHs into the air and lungs, Pereras team focused on nonsmokers.”,即研究关注的是非吸烟孕妇,并未直接说明吸烟孕妇的孩子更容易出现注意力问题。因此,该陈述错误。

  Wrong

  解析:文中明确提到“Released when things arent burned completely, this pollution is known as polycyclic aromatic hydrocarbons, or PAHs.”,即这种污染(PAHs)是在物质燃烧不完全时释放的。因此,该陈述错误。

  Right

  解析:文中提到“Frederica Perera works at Columbia Universitys Mailman School of Public Health in New York City. Her research shows exposure to things in the environment affects childrens health.”,即Frederica Perera的研究显示环境因素的暴露会影响儿童的健康。因此,该陈述正确。

  Wrong

  解析:文中提到“In a new study, she and her team studied the exposure to air pollution of 233 nonsmoking pregnant women in New York City.”,即研究涉及的是233名非吸烟孕妇,而非全部为吸烟孕妇。因此,该陈述错误。

  Wrong

  解析:文中提到“The researchers wanted to probe (探查) other sources of PAHs, ones that would have been hard for an individual to avoid.”,即研究者想要探查的是个体难以避免的PAHs来源。因此,该陈述错误。

【职称英语考试真题及答案理工类C阅读判断】相关文章:

2015年职称英语考试真题及答案理工类C阅读理解03-12

职称英语考试真题及答案理工类C级词汇选项09-24

2015年职称英语考试真题及答案理工类C词汇选项03-12

2015年职称英语考试真题及答案理工类C概括大意03-12

2024年职称英语考试真题及答案理工类C完形填空09-24

职称英语考试阅读判断题真题练习03-10

2015职称英语理工类C级考试真题及答案03-10

2024年职称英语考试真题及答案卫生类B级阅读判断09-24

2016年职称英语考试理工类C级预测题(含答案)01-21